Снимка TrafficNews.bgПреди две седмици ви разказахме за нея - проснатата жена на

...
Снимка TrafficNews.bgПреди две седмици ви разказахме за нея - проснатата жена на
Коментари Харесай

Не се възмущавайте от жената на пейката! Здравка е част от реалността, но на кого му пука?

Снимка TrafficNews.bg

Преди две седмици ви разказахме за нея - проснатата жена на скамейка в пловдивския квартал Смирненски, с която никой не знаеше какво да прави в нощта. Тогава оракулски TrafficNews.bg написа, че утре ще е същото... Днес минувачи изпратиха фотография на спяща на пейката жена, отново в пловдивския квартал Смирненски, само че този път денем. Същата жена...

Гледката не е толкоз злокобна както през нощта, само че е задоволително неприятна и стряскаща. Основно за тези, които чакат на спирката рейс за някъде. На останалите не им пука. Те очевидно не чакат на последна спирка...

Здравка – по този начин се споделя дамата, твърди, че не е бездомна, само че към този момент не сме сигурни в това. Тогава, през нощта, сподели, че няма пари да се прибере на ул. „ Кедър “, където живее. Вече не сме сигурни дали изобщо живее някъде. Ако изключим улиците и пейките по спирките в Смирненски, написа TrafficNews.bg.

Очевидно е, че тази 38-годишна жена има проблем. Възможно е той да не е единствено обществен. Но кой да ти каже? На кого му пука? Както стана ясно, тази пловдивчанка не става нито за болница - очевидно не е болна, нито за Отрезвителя (такъв в Пловдив по този начин или другояче няма) - не е пияна, нито за затвора - не е направила закононарушение... Няма по какъв начин да бъде настанена и в дом за бездомни - подобен в Пловдив през лятото няма... все пак топло е на улиците, нали? 

Здравка не е нужна на никого. Освен на пейките в Смирненски. Понякога през нощта става хладно и тя ги топли. Така че, хора, не се възмущавайте от дамата на пейката! От голия й стомах, торбите с недотам чисти облекла, обувките й, пльоснати на земята. Налага се да свиквате с гледката. Тя е част от действителността. Такава, каквато е. Нищо повече.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР